اطلاعات تماس

آدرس و تماس با انتشارات عارف کامل : میدان انقلاب (ضلع جنوب شرقی )- کوچه آبرو - پلاک 2 -واحد 48 تلفن : 66494286-09128040484

تاثیر کتاب روی تربیت کودک

بدون شک تربیت کودک مهمترین موضوعی است که ذهن والدین را از بدو تولد فرزندشان به خود مشغول میکند. از تاثیر کتاب روی تربیت کودک نمیتوان غافل شد. والدین همواره در جستجوی راهی برای تربیت ایده آل فرزندان خود میباشند. این روزها والدین روی فرزندان خود حساسیت بیشتری دارند و در تمامی زمینه ها در جستجوی بهترین ها هستند.
اکثر والدین قبل از تولد فرزند خود مطالعات بسیار زیادی در مورد اهمیت دوران کودکی و تاثیر آن روی آینده افراد دارند. بنابراین به خوبی از اهمیت آن آگاه هستند.
بنابراین از سنین کم شروع به استفاده از مدرن ترین و جدید ترین شیوه های تربیت کودک میکنند که گاهی اوقات این روش ها نتیجه ی منفی روی کودک گذاشته و موجب آسیب های جدی به شخصیت او میشود.


چگونگی تاثیر کتاب روی تربیت کودک

کتاب قابل اعتماد ترین دوست انسان از کودکی تا بزرگسالی میباشد .کودکان در سنین پایین آماده ی پذیرفتن هر گونه اطلاعات و مهارتی هستند. همچنین به سادگی میتوانند با همه چیز ارتباط برقرار کنند. برای مثال اگر والدین کتابخوان باشند کودک به مرور زمان به کتاب علاقمند میشود و با کتاب ارتباط برقرار میکند. وقتی والدین برای کودک خود کتاب میخوانند آن مطالب وارد ضمیر ناخوداگاه کودک میشود و روی کودک تاثیر بسیار میگذارد. والدین باید سعی کنند کتاب های مناسب کودک را برای او انتخاب کرده و با لحنی شیرین و کودکانه آن را برای فرزندان خود بیان کنند تا تاثیر گذاری کتاب بیشتر شود. معمولا کودکان کتابخوان بسیار آرام ترهستند و حرف شنوی بیشتری از والدین خود دارند. ولی کودکی که با کتاب ارتباط برقرار نکرده است شخصیتی پرخاشگر داشته و به نظرات والدین خود اهمیت نمیدهد.

عوامل موثر روی تربیت کودک

1.وراثت
بعضی از خصوصیات و ویژگی ها به صورت ارثی در افراد وجود دارند و انسان اختیاری در برابر آن ها ندارد و فقط میتواند با مطالعه کتاب های روانشناسی و یا کمک گرفتن از یک فرد متخصص مهارت هایی را برای کنترل عادت های منفی خود کسب کند. مثل آرام بودن , کم حرفی , آرامش و یا عصبی بودن درافراد.

2.خانواده

خانواده اولین محیطی است که هر فرد در آن قرار میگیرد و بدون شک در تربیت افراد مهمترین نقش را ایفا میکند. رفتار والدین و دیگر اعضای خانواده نقش بسیار پر رنگی روی شخصیت فرزندان و روی رفتار آن ها در موقعیت های مختلف دارد . بعضی از خانواده ها با مقایسه فرزند خود با دیگران باعث از بین بردن اعتماد به نفس آنها شده و کودکان خود را به افرادی منزوی در آینده تبدیل میکنند.
سعی کنید به کودکان خود اعتماد کنید و به علایق آن ها توجه کنید. به آن ها فرصت تجربه ی اتفاقات جدید بدهید تا کودکانی خلاق داشته باشید.

محیط اجتماعی

هر کشور ویژگی ها و قوانین مربوط به خود را دارا میباشد و از هر نظر کاملا متفاوت میباشد فرد باید از همان دوران کودکی بیاموزد مطابق قوانین کشورش رفتار کند و از انجام آن چیزی که ناهنجاری اجتماعی و یا جرم محسوب میشود دوری کند. البته در زمینه تربیت کودک نقش مادر و پدر کاملا متفاوت میباشدو هر کدام باید به وظایف خود عمل کنند.

ترتیب فرزندان

اگر یک خانواده دارای سه فرزند باشند هر کدام از آنها ویژگی های متفاوتی دارند. برای مثال فرزند بزرگ خانواده معمولا مسئولیت پذیر تر میباشد وحرف شنوی بیشتری از خانواده دارد ولی فرزند کوچک در بسیاری از اوغات وابستگی شدیدی به سایر اعضای خانواده دارد و وظایف خود را انجام نمیدهد.

یک دیدگاه

  1. حسینی
    مطلب جالبی است .
    فروردین 26, 1399 در 9:12 ق.ظ

نظری بدهید

پشتیبانی فروش

در اولین فرصت پاسخگوی شما هستم.

0
    0
    سبد خرید
    سبد شما خالی استبازگشت به فروشگاه